Apport Hondesport is een familiebedrijf wat meer dan 45 jaar geleden is ontstaan door het ontbreken van de juiste materialen voor de hondensport bij de traditionele dierenspeciaalzaak. De handelsopleiding, de handelsgeest en het vakmanschap van de eigenaar, Carel Meijer, in het vervaardigen van de materialen in "eigen productie" zorgen voor kwalitatief hoogstaande producten. In de dagelijkse productie wordt hieraan de uiterste zorg besteed.
 
Daarnaast is Apport Hondesport de importeur van o.a. HST, Top-Matic en Ventlock.
Ook wordt Schweikert door ons vertegenwoordigd.

Buiten de grote collectie africhtingsmaterialen is er een collectie "outdoor" kleding voor de hondensport. Deze wordt o.a. vertegenwoordigd door Pinewood uit Zweden, maar ook onze eigen kledinglijn onder de naam  "Apport Dogsport fashion".
Hierin voorzien wij de honden- sporters /geleiders van broeken, bodywarmers en jassen. Zowel zomer- als winterjassen, alles speciaal voor de hondensport gemaakt.
 
Door dit brede en daarnaast ook diepe assortiment is Apport Hondesport toonaangevend in de verkoop van africhtingsmaterialen in Nederland, maar ook daar buiten. Meer dan 10.000 artikelen zijn uit voorraad leverbaar!
Dagelijks worden bij vele clubs, verenigingen, particulieren en beroeps hondengeleiders via PostNL
de bestellingen afgeleverd. Dit onder het motto: "vandaag voor 15.00 uur besteld; dezelfde dag nog de deur uit!"
 
Het door Carel beoefenen van de hondensport onder auspiciën van de K.N.P.V., het verrichten van pakwerk en het jarenlang geven van instructie bij diverse verenigingen is zeer zeker mede de basis geweest van de kennis binnen het bedrijf.
Met diverse honden behaalde Carel o.a. certificaten P.H.I; Objectbewakingshond en Reddingshond, waaronder het Nederlands Kampioenschap Reddingshond.

De samenwerking met topafrichters in het IGP programma heeft ervoor gezorgd dat er steeds innovatieve veranderingen plaatsvinden aan de te gebruiken africhtingsmaterialen, alsmede door de veranderingen in de trainingsmethodes. Deze gebundelde krachten zorgen ervoor dat de juiste informatie en kennis wordt overgedragen aan onze klanten.
 
Wanneer een klant komt met een eigen idee over materialen en/of uitvoeringen daarvan, dan zijn wij graag bereid mee te helpen om het juiste ontwerp te maken en uitvoering te geven aan de productie van het artikel.